Ste vedeli, da so jetra pogosto spregledan, a največji presnovni organ? Redno razstrupljanje jeter bi moralo biti kot ščetkanje zob, del vašega življenja. Da se boste skrbi za jetra lotili pravilno, smo vam v Eko Škrniclu v sodelovanju s Sandro iz Mavrice okusov pripravili breplačno eknjigo z nasveti in recepti.
PRENESI SI BREZPLAČNO
eknjigo
Z RECEPTI IN NASVETI ZA ČISTA IN ZDRAVA JETRA
KAJ VAS ČAKA V EKNJIGI?
SPOZNAVANJE JETER IN NJIHOVE NALOGE
Jetra opravljajo v telesu zelo pomembno vlogo – so nekakšen filter, preko katerega gre vsa hrana, pijača in vsa zdravila, ki jih zaužijemo. Spoznali boste naloge jeter, kako delujejo in kdaj pride do težav. Ko boste delovanje jeter bolje razumeli, boste tudi vedeli, kaj jim koristi in kaj škodi.
ŠTIRJE KORAKI, KAKO SI LAHKO POMAGATE SAMI
Spoznali boste 4 najpomembnejše korake, ki jih lahko vpeljete v svoje vsakodnevno življenje. Z njimi boste sproti in redno skrbeli za svoja jetra in splošno dobro počutje. Veliko manj dela boste imeli namreč, če boste za čistočo svojih jeter skrbeli sproti, kot pa če se prečiščevanja lotite kampanjsko.
DEVET KUHARSKIH RECEPTOV ZA PODPORO JETROM
Sandra iz Mavrice okusov je pripravila devet receptov, ki bodo podprli tako vaša jetra, kot črevesje. Ta dva namreč delujeta z roko v roki, zato je treba sočasno podpreti oba. Recepti so enostavni za pripravo, slastnega okusa in po tovrstni hrani se boste veliko bolje počutili.
Avtorici knjige
PETRA & SANDRA
Moje ime je Petra Kordež, sem prehranska svetovalka in vodnja družinske trgovine Eko škricl. Moje poslanstvo je pomagati ljudem zaživeti bolj zdravo, sproščeno, energije polno življenje. Vse, kar z vami delim v eknjigi, sem z zanimanjem in strokovnostjo raziskovala in vam želim pomagati, da za vedno rešiva vaše težave z obremenjenimi jetri in preventivno poskrbiva, da ne bodo postala zamaščena.
Sem Sandra Salihović, ustvarjam pa pod imenom "Mavrica okusov". V sodelovanju z Eko Škrniclom vsak teden pripravljam sveže in zdrave recepte. Nekaj izmed teh najdete v eknjigi "Čista jetra". Recepti so zasnovani tako, da bodo podprli vaš celoten organizem in pomagali jetrom ter črevesju, da se nežno prečistita in napolnita s svežo energijo. Uživajte v kuhanju in dober tek vam želim!
PRENESI SI EKNJIGO
BREZPLAČNO
Eko Škrnicl | Copyright ©2018 | Vse pravice pridržane